Anotace: 2013
Kartelová dohoda ponocných,
pomahačů výběrčích,
slunečních hodin,
novorozených bohémů,
sedmých v řadě
a plastových nápadníků,
o neexistenci typologických pozic a druhů.
Žádné neobjevené,
se nesmí škatulkovat,
prodejci dohlíží
na splnění slibů
a mlžná ranní rada
v prvním čtení
za podmínek
z Alžbětinských nocí
srdce rozpůlí.
A lodníkům se třepou ruce,
nemohou rumu.
Musela jsem ji přečíst několikrát, ale má své kouzlo :)
15.12.2013 10:28:33 | iluzionistka