Za dveřmi se umrzá
Anotace: Otázkou je, z které jejich strany.
Zbytek z dnešního rána
...
se nikam nevešel.
Seděl za dveřmi,
volal:
"Pusťte mě domů,
pusťte mě tam."
Ticho.
...
Hráli si na "nikdo není doma"
Rána umrzají
pod těsnými dveřmi
nepohlazená
a plná sněhu.
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Firren, Robin Marnolli, Luky-33, Amonasr, jitoush, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)