Furt stejný motivy
mělký kafe v sebeobraně
a stejný motivy
zbytečný řeči tichu navzdory
a stejný motivy
kalich hořkosti na ex
a stejný motivy
smutku na oko úsměv
a stejný motivy
slova s křečovýma žílama
a stejný motivy
Ale to jsme se dlouho neviděli...