Rána jsou rozechvělá...
myšlenky nahé hledají ozvěny
tisící proměny rozhází naději
kterou chci uložit
noci se ztrácejí
jen prožít
kus krásné odměny
z tvého těla
"Rána jsou rozechvělá"
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: J's .., Kapka, v.hercik, střelkyně1
Komentáře (1)
Komentujících (1)