Jiný svět
Kapka štěstí
s chutí strachu
neslyšně přilétá
na křídlech labutích
z nebe, nebo pekla
láska co se svlékla
a život povstal z prachu
se zrakem plameným
srdcem křehkým i kamenným
kráčí nocí i tmou,
pro chiméru svou.
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: Aiury, Avola, jitoush, Jana B., Kapka, Fiši
Komentáře (2)
Komentujících (2)