Strhli mi svět pod nohama
a ze strachu či z lítosti
sama sobě provrtala jsem
kolena.
To že jsem lakomá
a bojim se o ty
čtyři zdi kolem.
I o to co v nich je
nebo snad o to
co měly
oč jde.
Význam zpřeházených slov
nesmysly, smysly
denní stereotypy.
Nevěřim ani v to
co mi zbylo
protože nevěřim
že to je.
Jsem jiná
v prázdnym šálku od kafe.
A tak jsem si
sebrala všechno.