~Psí počasí~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prší a vítr fouká a cuchá vlasy
to ale máme dnes psí počasí,
z hlavy čepici i klobouk shodí.
Copak se mu to k něčemu hodí?
Kdo nemá deštník má mokré uši
protože celý den jen prší a prší,
teď přidaly se hromy a blesky
a větší kapky,plesky a plesky.
Proč se tomu říká psí počasí?
Vždyť nemá zuby,nemá ani fousy
neštěká,nevrčí,neškrábe,nekouše
jenom klobouky shazuje do louže.
Kdyby to počasí bylo kočičí
při kterém ani větříček nefičí,
takové počasí to ale nikdy není,
je někdy sychravé
a to se „všichni čerti žení“.
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
.. psi počasi o tom by můj Argo mohl taky něco zaštěkat :-) ale rozhodl se nechat si implantovat hlasivky..tak i možná něco řekne,já to však nevidím dobře :-)
18.12.2013 10:07:43 | xoxoxo