Fotograf
Anotace: Věnováno tomu, co fotí..
Sedí sám v obilí
na flétnu nehraje
čeká
Na vílu co mladá je,
co se změní na člověka.
Sedí sám v obilí
v ůstech píštalka vábí
víla skrytá v maliní
tiše ho tělem svým svádí...
Sedí sám v obilí
dlaněmi klasy hladí
čeká..
Přečteno 932x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Joe Vai, Danger, enigman, Jana B., Robin Marnolli, misulevals, Monversol
Komentáře (2)
Komentujících (2)