Anotace: Hřej mě víc, nocí planou tvé rudé rty, hřej mě víc, něžné jsou i divoké věty,když souhra těl, křídla rozepíná, i v aurách milenců, s tebou já budu žít, ten příběh bez konců, napořád.
Hřej mě víc
Hřej mě víc
Mám na tebe hlad
Snad tisíckrát
Začínáš tát
Něhu v očích máš
Tak opojně líbáš
Já se propadám
Stoupáme dál
S chladnou nocí, až ke hvězdám
Čekám tě u dalších z bran
Celé nebe na dlani pro tebe mám
Hřej mě víc
Touhou se rozplývám
Hřej mě víc
Oči zavírám
Tvůj horký dech
Hlas hebký jako mech
Otisk ve mě zanecháš
Stoupáme dál
S láskou až tam, k posvátným tajinám
Čekám tě u dalších z bran
Celé nebe na dlani pro tebe mám
Hřej mě víc
A protni sluncem
Můj stinný kout
Hřej mě víc
A zbav mě všech
Pomyslných pout
Hřej mě víc
Nocí planou tvé rudé rty
Hřej mě víc
Něžné jsou i divoké věty
Když souhra těl
Křídla rozepíná
I v aurách milenců
S Tebou Já budu žít
Ten příběh bez konců
Napořád
Čekám tě u dalších z bran
A celé nebe pro tebe na dlani mám
(Hanuš Šparlinek, 17-18.12.2013, věnováno Caroline a jedné super melodii)