Chutnám ti jako wasabi
Táhla jsi mojí figurou
když jsem hrál e-mol
dost starýho songu
Vážně tě neznat
plácal bych...
(tvou kůži na voňavým
bongu)
Ne že bych nectil pravidla
jenomže nevím
v jaký stránce lovit
Nicméně - znáš mě
dokážu
toliko plácat neškodnými
slovy
Proto ten život řeží je
A proč by nebyl
povídáš? Všechno nás stejně
přežije
Přidáš si ještě?
Tady máš
***
Přečteno 399x
Tipy 10
Poslední tipující: Dreamy, básněnka, Malá mořská víla, enigman, jezevec.edward, Kaitlynn
Komentáře (5)
Komentujících (5)