Nezapomenout
Dotknout se zlehka ,
jako krůpěje rosy voda křehká .
Nezapomenout..
Dotknout se jemně,
večerního svitu a do každého
z okamžiků vložit vzpomínku.
Dotknout se vroucně,
s vášní nekonečně dlouze
konečky prstů přiblížit se touze.
A v každé chvilce, v nitce na kabátě,
ve slově, v klobouku..
stát
a nezapomenout.
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana B., poeta, enigman, jitoush
Komentáře (2)
Komentujících (2)