Hledám

Hledám

Anotace: Dlouho jsem nic nepsala...

Sbírka: Jezero marné touhy

Jsem tu jen já sám hledící na nebe
brouzdám se bosí trávou
kůň za mnou se jen oklepe
přehodí svou hřívu plavou

Mám sny jako každý z vás
někdo by se jim smál
příjde chvíle kdy je boje čas
tam v údolí skal.

Ve světě známém i neznámém
plno nových přátel a kamarádů
posetí nějakým tím šrámem
setkali jsme se tam u vodopádů

Dobrodružství na nás čekalo
mělo barvou nachovou
naše vědomí se v tu chvíli někde toulalo
štěstí nás opustilo společně s podkovou

Rozbily se naše sny na tísíce střepů
kosili nás jak zralé obilí
Počítám vteřiny, kdy i já zhebnu
rukou, těch co jsou nahnilí

Volám hesla bojová
Evolucí se pokouším zvítězit
Jedinou tvář nesmáčenou nenechává
Oni se však nenechávají zděsit


Já hledám svět svůj, kde bych jen žil.
místo, kde bych jen já byl.

Však chci jen přežít...
Autor Divant Delvare, 20.12.2013
Přečteno 705x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel