Ty stíny z hlubin tě táhnou dolů
Neboj se, jsem tu
Nebraň se, jsem tu
Konečně budeme zase spolu
Čekám tě, jsem tu
Vítám tě, jsem tu
Spěchám ti vstříc po Charonově molu
Jsem to já
Noční můra, navždy tvá
Voda ze Styxu nehasí žízeň
Chyť se mě, jsem tu
Drž se mě, jsem tu
Jen další Hádova duší sklizeň
Pojď se mnou, jsem tu
Buď se mnou, jsem tu
Ty budeš mít navěky moji přízeň
Jsem to já
Noční můra, navždy tvá