Mladá ke staršímu
Ještě jsem nebyla,
když jsi prvně chodil
a šlapal bláto z cest.
Ještě jsem nebyla,
když ráno do školy ses budil
a měl si doma rest.
Ještě jsem nebyla,
když lásky školní vlály
a ty jsi letěl za nima.
Ještě jsem nebyla
,když holky se ti smály
a máma ti s nima radila
Ted jsem a tvá hlava šedivá
mě po nocích ve snech budí.
Ted jsem a nevím , čím to je
ale básně ve mě se zas rodí.
Ted jsem a ty o tolik let starší
mi dáváš naději.
Ted jsem a vím že všechno co tu píšu
bys slyšel raději
nahlas...
Přečteno 335x
Tipy 11
Poslední tipující: Dreamer, fijalka, Danger, tato22, jitoush, Jana B., Amonasr, J's .., zdenka, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)