~Zvonění~
~~~~~~~
Proč každá máma
to dobré cukroví peče
a proč ho zase schovává
ono snad nikam neuteče.
Vždyť ani nemá nožičky
jak mají od Šreka perníčky
já ti chci taky mámo pomáhat
ty co se polámou ochutnat
rohlíčky,kytičky a jiné
s tátou my je všechny sníme.
A jenom polámané smíme.
Máma ví že my to umíme
a sem tam rohlíček zlomíme,
proto je do vánoc raději schová
až na vánoční stůl je pak dává
a vedle ořechy a jablíčka
a taky voňavá pletená vánočka.
My vánočce i copy zapleteme
mandlemi ji celou ozdobíme
vanilkovým cukrem navoníme
totiž…ty vánoční svátky
ty kouzelné jako z pohádky
už na všechny dveře ťukají
že se k nám po roce vracejí…
Do lesa jde s lesníkem sněhulák
tam smrček,borovici či jedličku
pěkně rostlou budou vybírat
jednu pro nás druhou pro zvířátka
těm něco k snědku nám na cingrlátka
no prostě stromeček jak má být
a za“pár“ můžeme vánoce oslavit.
A najednou se snese z nebe sníh
je přece jen nejkrásnější
…ten o vánocích…
♥
*bim*
*bam*bim*
*bam*bim*bam*
*bim*bam*bim*bam*
|||
~~~~~~~~~~