Anotace: Zas je tu sníh, jen na pohlednicích, až moc kýčovitých. A atmosféra vánoční -...
Kde jsou ty časy, kdy jsme se mohli naladit na Ladovu náladu? Současné pohlednice jsou bez ducha, kreslené jenom kvůli zisku a stejně jako ty pohlednice, je monotónní a bez energie i svět kolem nás, kouzlo života je pryč, zatlačené do prachu pod tíhou stereotypu. Nejsem básník a nedokážu pořádně ohodnotit formální stránku poezie, ale text ve mě něco zanechal, takže za sebe ti dávám tip.
17.01.2014 12:45:09 | Firren
už je to pryč... jsi ráda?:)
30.12.2013 22:22:16 | Favi
Má to svá pro a proti. Nejsem člověk, co by nesnášel svátky, spíše občas žasnu nad davovým šílenstvím a nad tím, jak si lidé mnoho tradic překroutí akorát v přehnaný konzum doprovázený stresem a obžerstvím. Toť vše :-)
02.01.2014 10:23:16 | Lenkka