; ; ; Jen tak ; ; ;
krok za krokem když jdeš si
celkem slušně
ne moc sprostě
jen tak , prostě
slovo za slovem z úst plyne
celkem slušně
ne moc sprostě
jen tak , prostě
milovat li chceš se
celkem sušně
i trochu sprostě
jsem tu , jen tak
prostě
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
Komentáře (2)
Komentujících (2)