Šepoty ve tmě
Anotace: Okamžitý nápad, okamžitý zápis, unáhlené zveřejnění :-)
Rudá je barvou rtů
co líbají a hladí,
černá je barvou zrady
a černí jsou i hadi.
Snad bílá, která čistá byla,
když na šedou se přeměnila,
a tmavla v čerň jak saze sytou,
rty se sklenicí nedopitou...
Komentáře (3)
Komentujících (3)