Vánoční přání
Anotace: Hezké svátky všem.
Přání plní se
opět po roce,
ať klid a mír
zahřeje Tvé srdce.
Na cestě životem,
ať láska Tě vede
a duše Tvá prožívá
na zemi nebe.
Úsměv ve tváři
a k nohám celý svět,
žít jen svoje sny,
nic míň nemuset.
Přeju kouzelné Vánoce.
Komentáře (0)