Tisíce svíček
na nehtech déšť
tu sladkou nostalgii
nikde jinde v roce
nenajdeš
tisíce přání v jeden den
se splní
s láskou a pokorou
úsměvy z jehličí
ať Vaším srdcem voní
***********************
Krásné vánoce a překrásný rok 2014
přeje ze srdce Noc 17 :)