tak za toto krásné dílečko ti děkuji, snad jen ať jim to dlouho vydrží:-)
23.01.2014 22:36:13 | střelkyně1
asociace - četl jsi
Čisté radosti mého života
Návrat čistých radostí
Údolí nejčistších radostí
od Jana Šmída? taky o tom samém a jiném a pořád stejně čistě :o)
25.12.2013 14:58:37 | hanele m.
Né ,já nečetl kromě základky nic :-(
Spíš narážím na básně a díla náhodně a někdy mě mrzí,že si to nepoznačím a ztatím dílo.
Mě to tak napadlo,udělat na jedno téma 3 odlišné básně,ale chtěl jsem mít i 4stéjné asociace nebo jim podobné v každém díle(bílá,naděje,dotek,strach)
Dík za obohacení Hani.
25.12.2013 16:57:18 | Danger