Anotace: Jsou věci, které se vám nikdy nezapomenou vysmát svou bolestnou grimasou přímo do obličeje. Čistě vypisovací záležitost..
Parádní kus, Sýkorče ;-)
26.12.2013 20:45:15 | Elisa K.
Jé, děkuju Eliško, to potěší:) Vůbec při té dnešní vypisovací náladě, už vážně dlouho se mi nestalo, že by mi vadilo omezení jedním dílem na den.. :D:)
26.12.2013 20:54:40 | Sýkorka07
vyhlíží to jako tok myšlenek
to na první dojem - navenek
však vnímavý čtenář
je-li to muž, neřkuli žena
nalezne to své
vrtkavé
i naléhavé.
Dobrá tedy
Ave!
26.12.2013 10:41:03 | kudlankaW
Za to vypisovací tvrzení teď na Tebe určitě dělá grimasu i sama Múza - snad si nemyslíš, že Ti tenhle pěkně svižný, dokonale vyvážený, hezky zaoblený a přitom bodavě naléhavý textík seslala jen tak mirnix týrnix...!? ;-)))
26.12.2013 01:28:44 | Amonasr