Anotace: ..
Letěli jsme nad mraky
z vlasů ti kapal vosk
a mně vlály ve větru
šeptal jsi jak vánek něžně
naskládáme je k sobě
slova, která's pronesl
až zítra uvidí se
plané oči ptáků
k zemi padají
horké kapky
Kéž ta báseň letí dál jako snící Ikaros a nikdy nespadne z té výše oblačné. :O)
27.12.2013 20:43:58 | Tichá meluzína