úžasná báseň
Anotace: teď je taková vhodná doba..cosi ohledně úpravy textu má na svědomí i martinez.
roztrhali nebe na cucky
a pak
když jsem seděl v noci u ohně
vzpomněl jsem si
že bys pro mě do něj dala ruku
a přemýšlel jsem
jak moc by tě musela tvá láska ke mně bolet
a dívali jsme se na hvězdy
francie spala a nedala na sobě nic znát
ale byla tam taky
nepadaly
visely jako hrozny na nebi a blikaly jako žárovky
ukazovala jsi na ně prstem a já tě držel za ruku
bylo to jen uvnitř mě
ale tak jsem se cítil
usmívám se do ohně a v hlavě mi tančí tisíce nápadů
až se už nikdy neuvidíme
budou mě bolet právě ty nejšílenější z nich
protože jsou nejblíž realitě
podívej, drahá
teď už žádné oceány hvězd a moře klidu
pravda ve lži a skryté jinotaje
už žádné mraky a za nimi slunce
jen dveře na jih a za nimi cesta na východ
seděli jsme u ohně
ruce do něj dáváme pro ty
kteří by to pro nás neudělali
roztrhali jsme sebe na cucky
pro pár okamžiků
kdy to stálo za to
a pak
mlčeli jsme na lavičce
ruku v rukávě
a tikali do tmy naše
zbývající minuty
Přečteno 608x
Tipy 33
Poslední tipující: Ormissia, bogen, Koralína, Jeněcovevzduchukrásného, Anita Buchtová, annie, Roger, Admen, RyxiraAmyGinger, Anjesis, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)