Anotace: ...
z
párů očí
podezřelých pohledů
k obědu
pláč malého chlapce
na vinylu
hoří
svět
a my můžem hořet s ním
ještě jasněji než hvězdy
boří se zem
a já krájím
na tisíc malých kousíčků
poničenou duši mladé..
a mrtvé kočky
nemňoukají po kremaci
uhaste nás!