Když přejdeš přes bludný kámen,
zmizíš.
Víš to?
Kam?
Nevím. Snad do minulosti?
Ale nic neměň. Je nám dobře.
Snad do budoucnosti?
Vrať se a mlč o tom.
Chci stále žít v naivitě.
Nevíš, jak se vrátit?
Asi se dostatečně nesnažíš.
Nesnažíš, jako vždy.