Blankytná
Ta modrá, to je obloha...
z blanktného nebe a ptáci,
kteří tancujou ,
stojí v řadě vedle sebe.
Ta modrá..
to je obloha ,
na zemi je nebe .
V něm v modré barvě ptáci jsou,
blíže vedle tebe..
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jana B., poeta
Komentáře (3)
Komentujících (2)