Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=sLBuErkHJ9c
Začíná se stmívat
ztrácím zábrany
i tvojí přítomnost
podzim už je pouze
na papíře
v pár básních
zaprášených putik
a rty začínají pálit
od slov chladných
jako zima
svlékal jsem ti šaty
nit po nitce
a ty svlékalas mé sny
iluzi po iluzi
tančili jsme
s obláčky dýmu
společné cigarety
a tys rozlévala víno
po rtech
našich světů
přemýšlím o době
kdy snil jsem
s otevřenýma očima
přemýšlím o době
kdy s otevřenýma očima
se snažím setřást
noční můry.
Je krásná jako poslední záchvěv podzimu. Barevná jako spadané listí a hluboká jako ukrytá tajemství na dně prastarých jeskyní spících medvědů. :O)
29.12.2013 15:52:42 | Tichá meluzína
:) A vidím, že pro tebe i inspirující.:):D Děkuju za komentář.:)
29.12.2013 15:55:28 | Isquieasuus
Není zač. Krása přece inspiruje. :D
29.12.2013 16:04:44 | Tichá meluzína
Jako vždy... nemohl jsi vybrat lepší muziku!
28.12.2013 19:52:26 | Herma Frodit