Anotace: včera ráno ješté rozespalá, venku tma a v buse teplo, zatím co jsem vzpomínala, jedna část už slova psala ...
Při vzpomínce na Tebe
co už vlastně nezebe
při vzpomínce na Tě
usmívám se slastně
Při vzpomínce na Tebe
zanořím se do Sebe,
tam kde mizí Já a Ty,
tam jsme krásně vysmátý
A je to jako bych dosáhla stavu
(jak radil guru v Jíst, meditovat, milovat)
kdy se jeden směje
v hlavě, v srdci, v žlučníku
trochu jako blázen - bázeň
trochu nahlas, nejvíc potichu
Když se takhle můžu
usmívat na Tebe-Sebe,
tak mám vlastně kliku
Jo. To máš kliku. Doufám, že ti otevře mnoho dveří. Nejen těch hmotných, ale i těch ukrytých v tobě samé a ve všech ostatních. :O)
29.12.2013 16:35:22 | Tichá meluzína