hrnek
Anotace: ...každý den si z něj upíjím...
Hrnek
ohmataný
od citu,
nápoj,
co chutná
jak pelyněk
zapomnění,
minulost
zamýchá občas
pár zrnek
vzpomínek,
aby se nápoj
ten trpký
dal vůbec pít,
hladový vír,
pohltí
i naše touhy
a přesto..
pijeme okamžiky
do poslední
kapky...
Komentáře (1)
Komentujících (1)