Tohle tady
to nejsem já
to je moje druhé cosi
co prožírá skutečnost
ostrými zuby
a krabičkami od cigaret
(protože kouření škodí zdraví)
modlíme se za zázraky
a pak se necháváme koupit
(protože pětistovka na dárky se hodí vždycky)
a někdy i pitomost nás dožene k pláči
to, když si vzpomeneme
čím jsme byli
a čím jsme mohli být
kdyby stromy byly stromy
a smích nás neděsil ze spaní
(ach, ty vzpomínky...)
A přesto všechno jsem zamilovaná
do poezie
do hudby
do lidí...
(jen láska je věčná, Sedmikrásko
a pel z křídel ti zachrání nečistá ústa...)
Pokud věříš...
Ukázka jak se dá s textem pracovat dál :-).
Moje druhé
-----------
tohle tady
to nejsem já
ale druhé cosi
prožírá tě
ostrými zuby
krabičkami od cigaret
a smích nás děsí ze spaní
to když si vzpomeneme
čím jsme byli
.
30.12.2013 16:19:17 | Nikotin