Do odlesků
po rozbřesku
vplétám všechny
louče, knoty
poroučím si
lepší noty
zpívej
tančím
chci se smát
už nehodlám
si vyčítat
své věčnověčné
boje smyslů
chci se jentak
bez rozmyslu
k lepším ránům
probrouzdat
a v rozmaření
ochutnat
okamžiky vykreslené
jantarovou
oblohou