Neznáme
Anotace: náhlé osvícení po době delší než dlouhé
Neznáme
kdo nás povede životem
navede nás do přístavu
Poznáme
až když s lodivodem
najdeme záchranu.
Možná ostrov možná přístav
pak snad pochopíš.
Pokládám
otázku tobě - máš strach?
o životě jenom sníš?
Nečekám
nemám představy o životě,
ztratila jsem sílu jít.
Víš
spálila jsem se již krutě
avšak jedno jistě vím
S kým
žít bych dlouho chtěla
ať už je den či noc
Toužím
po hudbě jež já slyšela
a ne málo ale moc!
Nevíme..
Komentáře (1)
Komentujících (1)