Laskavá láska
S lehkostí milovat
a přitom být pevně nohama na zemi.
To není tak lehká věc.
Těžké je opustit a s lehkostí se nad tím povznést.
Čili jinak:
„Odklérovat dívku za účelem kvalitního sexu, není hřích.
Spíš je to pomoc, začlenit ji do společnosti normálně smýšlejících lidí“.