Anotace: ...
studená smutná dámo!
počkejte, stůjte!
zastavte se!
slyšíte?
pamatujete si na mě?
poslední den večer..
u sklenky vína
vy jste pila
svými rudými rty jste objímala křehké sklo, jako by vám patřilo
doušek červeného
na vašich retech kapička
"slečno, dovolíte?"
ani jste se neusmála
a dala si sto dalších doušků
a sto slz smáčelo vaše oči
byla jste tam včera
byli jsme tam spolu
pamatujete?
prosím, řekněte něco
řekněte, že jste...
Něco mi to připomíná... Nicméně další krásná báseň:)
30.12.2013 23:00:44 | Isquieasuus