básník
básník trpí tak nějak jinak
hlouběji
i když tvrdí
že píše za ty druhé
kdyby do básně
nevložil kus sebe
nečetl bych jej
já v té básni
chci nalézt sebe
chci říci
je tu někdo
kdo trpí jako já
básník se raduje tak nějak jinak
hlouběji
protože ví
že člověk není nikdy
sám
Přečteno 413x
Tipy 7
Poslední tipující: Jana B., enigman, Amonasr, Inna M., kamínek
Komentáře (2)
Komentujících (2)