Anotace: = tarotová karta. Ukazuje prozření toho co nám brání v růstu.
Nejdu nikam,
když nejsem ničí.
Slza slzu sráží,
nic neznám...
když nejsem ničí.
ale pak,
změť,
samota,
svět,
bolest,
květ,
půst,
a tak...
...truchlím.
Když nejsem ničí.