Anotace: lidé nevidí již krásné věci, nevšímají si..Všem, třeba se trefím. Já teď dlouho neviděla, necítila, nežila. Bez myšlenek jsem se snažila mluvit.. to napáchalo více škod než mohl kdo tušit.. Tak prosím - Ty, zastav se!
ahojky,máš taky pěkné básně,ale dávej si pozor na verše,který skládáš ze sloves.skládáš,máváš,bádáš...to není moc pěkný,protože takových sloves je strašná kupa.jo a mimochodem,básničky nejsou o rýmech..občas se to může rýmovat,ale mě osobně se líběj básně bez rýmu,kde má hlavní slovo myšlenka,..občas metafory,básnický převraty.Zkus to někdy,třebas se v tom najdeš a půjde ti to mnohem líp;-)
02.05.2007 10:35:00 | airelle
Mimika je mocná čarodějka. Taky ji dost využíváš?
Hraješ divadle Borise Hubnera?
25.04.2007 14:07:00 | jehlaspichlas
Ahoj, ale ty píšeš hezky, alespoň ta básnička co jsem četl se mi líbila.
14.02.2007 08:46:00 | Morgenstern