Potřebuji
Potřebuji sílu,
kde ji jen najít….
Potřebuji podržet,
i když si tak daleko….
Potřebuji rameno,
kde hlavu složím….
Potřebuji povzbuzení,
kterého není….
Potřebuji naději,
pro lepší zítřky….
Potřebuji Tebe….
Přečteno 411x
Tipy 5
Poslední tipující: kamínek, Yendas, Psavec, Petbab
Komentáře (0)