Srdce máš rozdělené na čtyři party.
Co takhle si zahrát ruletu
či rozdat karty
Zatímco blondýn svádí brunetu.
Je libo partičku pokeru?
Až dotančíš v nastalém mokru
těch slz co se vpily do koberce.
Když nehty kreslí tence
do zad mladých milenců.
A co black jack?
Máš na límečku košile flek
od růžové rtěnky
Asi jako vzpomínku
od milenky.
Krásná a samý hazard, jako život sám. Až se musím krotit abych si nevsadila. Ale přece jenom. V ruletě na červenou 17 přihazuji jedno velké ST. :O)
03.01.2014 22:46:28 | Tichá meluzína