A zase mě to svádí k vytí,
tělo protáhnout a běžet.
Vnímat vítr,který chytí
v srsti nechat ho a letět..
Zase mě to svádí k vytí
tělo k tělu přitisknout,
a hlavu zdvihnout vzhůru k nebi
hlasem s ozvěnou si plout.
Zase mě to svádí k vytí.
Vlkům se opět podobám
v těle zvláštní touha.
Býti opět volný a běžet dál.