budovy
Anotace: každá budova v sobě skrývá něco magického
Kostely mohou vyprávět
O slibech a přísahách
Jak nás k dobru navádět
A říkat ano v mdlobách
Hřbitovní zeď zas šeptá
O slzách a velkém smutku
Koho má sebrat se neptá
Vybírá si sama vskutku
I ta šedá ulice
Co je v každém městě
Příběhů má velice
O chudákovi či nevěstě
Co obyčejné vypadá
Svoje kouzlo má
K zamyšlení nás nabádá
A k zastavení prosívá….
Přečteno 502x
Tipy 3
Poslední tipující: Dominik Plesr, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)