Anotace: .....
Z východu svit slunka povstane
když v onen okamžik tma opadne.
A tak se to děje celá léta
nestojí to skoro nic
všechno se sluncem skvéta
Nevidíme s toho pranic.
Pak slunce padá v dál
to tma se blíží
a vše živé čeká zmar..
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?