Anotace: Jaké to bylo, jaké by to mohlo být.
kradl ty chvíle
co svojí víle
sliboval
slíbil jí naději
kde city nechtějí
plavat dál
rozvázal plachtoví,
komnaty nepoví
-hledat dál?
...a tak jsem spal
v tom cizím pokoji
06.01.2014 20:58:59 | Robin Marnolli