.
Má slova jsou konopí pro lidoopy
Kdo ve sněhu stopy
pochopí?
Tulení těla když leží tiše bez duší,
kdo šílenství lží
vytuší?
Lovci ze země chladu a beznaděje mě mají na dlani
těch pár minut
do svítání
Lovci, co se duchů lovné zvěře nebojí
v těch pár minutách
se ukojí
.