Dvouželezná cesta
Anotace: Kamarádka mi psala, že jede z Ostravy, kde byla za kamarádkou, do Českého Těšína....
Bez pití bez stravy
na cestě z Ostravy
železná pražcová pěšina
směrem do Českého Těšína
A tato dvouželezná cesta
spujuje lidi z jiného města
Kéž by i spojit srdce uměla
pražcemi spojená, nesmělá.
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, CoT, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)