Zprávy
Dívám se na zprávy
teenager zabil babičku
pro stovku na cigára
Promethea prý odpoutali od skály
větší trest žít tu s námi
dítě má dítě s dítětem
hurá, jako za Sodomy
akorát teď my všichni
jsme jak solný sloupy
dva horolezci vylezli na Everest
prý viděli Boha
má čapku, vous a v ruce Colu
a Helenka si koupila patery kozačky
to snad aby zas vypluly tisíce lodí
jenom místo koně
snad radši použít vola
chtělo by se pročistit
možná nové reformy
zcela sociální
rovná daň
za blbost
za lhostejnost
možná trochu vody
Augijáš má prý číslo na Herkula
ten to s chlévy umí
chtělo by to Potopu
tentokrát bez Archy
Komentáře (2)
Komentujících (2)