Prsa, kraul, nebo motýlek? Kraul je více dramatický, více vidět a předpokládám, že sis na tom dal záležet. Tak jsi pěkně obkrauloval všechny tajtrlíky. Tahle tvoje báseň je také krásně vidět. Je vidět tvé vnitřní vítězství, které zapaluje oheň a rozsvěcí záře v očích. Zdravím pane Vítězný, nějakou dobu jste tu chyběl, o to více se těším z Vaší další návštěvy. :O)
08.01.2014 08:10:13 | Tichá meluzína
děkuji...určitě se polepším a budu se tu letos vyskytovat častěji (možná, bohužel :-) )
08.01.2014 11:32:53 | kamínek
To nebyla výtka, to byla radost z objevení a přečtení nové básně od jednoho z mých oblíbených autorů (lze-li to napsat jednodušeji, navzdory virtuální podobě - byla to radost ze shledání se s přítelem déle neviděným). Každý přece máme své vlastní životy. Zdravím. :O)
08.01.2014 16:31:54 | Tichá meluzína