Smutnost
Je mi jako
šelmám v kleci
- chladné objetí,
když se mi stýská -
z té samoty jsem
slízala strupy
od oprátek kolem krku
Je mi jako
šelmám v kleci
- tvrdý náraz,
když chci ven. -
Zima je
otrokem mé vůle
a
ruce mám od krve
ze zabíjení vzpomínek
s přítomností místo zbraně
byla to
jatka
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche, maliska, Jana B., enigman, Amonasr, Isquieasuus
Komentáře (2)
Komentujících (2)