Poslední zbytky sladké šťávy
olizuješ z hrdla lahve právě
když…
Prosím, pozor přináším zprávy
o legálně pěstované trávě.
Přináším novinky o bolehlavu
Prosím pozor, mám pro vás zprávu!
ukrytou na lahvovém dnu
A gratis nesu příběh o splněném snu.
Moje můza odešla dneska už spát
tak ji nechme si něco zdát.
Zatímco budeme společně zírat do světel metra.
A všechno se rozpadne na kousíčky.
Kousíčky našeho malýho černobílýho barevnýho spektra.